Danish
Eng

VIAVANA-logoet er sat sammen ud fra vores kerneværdier:
Det at rejse sammen. Det at rejse for og med sin passion - og det at have friheden og platformen til at gøre det.

OM OS

VIAVANA er din nye, passionerede rejseplatform, hvor du kan tjene penge på din viden og passion. Og hvor du kan rejse med folk, der deler din interesse.

WE GO WITH PASSION

Vi er her for yogainstruktøren, for kulturnørden, for foodien, for adventure-løberen og for dig, der med viden og passion kan designe en helt unik rejseoplevelse.

- Og vi er her for dig, som bare vil rejse med ligesindede eller venner, der deler dine interesser. Og for dig, der vil have en helt unik og personlig rejseoplevelse.

Du skal bare gøre dit bedste og følge din passion.

VIAVANA forbinder jer – og tager sig af alt det administrative.

HOLDET BAG VIAVANA

VIAVANA er skabt af et hold rejseelskende mennesker. Vi har baggrund i rejsebranchen og i den internationale iværksætter- og investerings-branche. Derudover har vi indgået partnerskaber med en række store, internationale virksomheder, som gør, at vi kan tilbyde dig både flybilletter, hoteller, lokal transport, eventbilletter etc.

Vi er ejet af venture-fonden Promentum Equity Partners, der løbende investerer i de mest lovende teknologibaserede virksomheder. Derudover er Desi Star APS og Invo Holding APS blandt hovedaktionærerne i VIAVANA A/S samt oprindelige stiftere af virksomheden.

Kontakt

Parastou Booyash

Head of Content, PR & Marketing

+45 29762727 pb@viavana.com


Support & Kundeservice

+45 72220250 info@viavana.com

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her