Ok. Lige et øjeblik….
Eng

VIAVANA er din passionerede rejseplatform, hvor du kan:

  • - Rejse på retreats med folk, der deler din interesse.
  • - Sammensætte, booke & dele dine egne rejser inkl. fly & hotel.
  • - Finde billige pakkerejser, du selv kan tilpasse.
  • - Tjene penge på din viden og rejsepassion som ekspert.

Er du en yogi, har du et aktivt sind, elsker du at fotografere, eller du vil på kulturelle ture? Find dit næste retreat hos VIAVANA. Du rejser med passionerede eksperter og folk, der deler dine interesser.

Du kan sammensætte dine egne rejser, finde fly, hotel, uploade billeder og lave dit eget program. Du får automatisk din egen private rejseside, som du kan dele med andre, der skal med på turen. De kan selv tilpasse turen og booke direkte fra den private side.

Vi har sparret dig tid og sammensat billige rejser inkl. fly og hotel for dig. Du kan selv tilpasse rejserne efter dine egne ønsker. Bare opdater fly, hotel, antal personer og datoer.

Vi er her også for dig, der med viden og passion kan sammensætte unikke retreats og ophold. Du bestemmer selv, hvor meget du tjener pr. deltager.

Holdet bag VIAVANA

VIAVANA er skabt af et hold rejseelskende mennesker. Vi har baggrund i rejsebranchen og i den internationale iværksætter- og investerings-branche. Derudover har vi indgået partnerskaber med en række store, internationale virksomheder, som gør, at vi kan tilbyde dig både flybilletter, hoteller, lokal transport, eventbilletter etc.

Vi er ejet af venture-fonden Promentum Equity Partners, der løbende investerer i de mest lovende teknologibaserede virksomheder. Derudover er Desi Star APS og Invo Holding APS blandt hovedaktionærerne i VIAVANA A/S samt oprindelige stiftere af virksomheden.

Kontakt

Parastou Booyash

Head of Content, PR & Marketing

+45 29762727 pb@viavana.com


Support & Kundeservice

+45 72220250 info@viavana.com

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her