Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Himalayan Hermitage - Sisse & Alex

Om din rejsedesigner

Vi har oprettet Himalayan Hermitage baseret på stor kærlighed til Himalaya regionen. I mere end ti år har vi, danske Sisse Budolfsen og canadiske Alex d’Artois med udgangspunkt i Kathmandu, Nepal, guidet grupper i Himalaya regionen og undervist i meditation på rejserne.

Mærk det ægte Himalaya
Det, som gør Himalayan Hermitage's pilgrimsrejser til Nepal, Tibet og Bhutan helt unikke er, at du kommer helt tæt på den spirituelle kulturarv, der lever i disse isolerede egne. Kombineret med vandreture i Himalaya's smukke landskaber besøger vi klostre, templer og huler, hvor yogier har praktiseret meditation gennem årtusinder. Det er intet mindre end episke rejser ind i den autentiske buddhistiske himalayakultur, hvor vi stifter bekendtskab med meditation og tibetansk, buddhistisk filosofi undervejs.

Vi guider & underviser dig
Som oftest vil det være os, Sisse og Alex, der underviser i meditation, og agerer ”lokale” guides på pilgrimsrejserne. Med vores kendskab til både det nepalesisk og tibetanske sprog, samt en baggrund indenfor studier af buddhistisk filosofi på et tibetansk buddhistisk kloster i Kathmandu giver vi dig et helt særligt indblik i både kulturen, lige såvel som religionen i Himalaya-området.

Brug oplevelserne, når du er tilbage i hverdagen
Himalaya regionen og den spirituelle kulturarv, som lever via kulturerne og menneskene, har det med at røre folks hjerter. Det er forfriskende at opleve, at der er en alternativ måde at leve på - som ikke er lig materialle mål - men som i højere grad er præget af nærvær og det at være tilstede i sit liv. Ofte hører vi fra vores rejsedeltagere, at de bringer denne form for nærvær med sig hjem. På pilgrimsrejserne introducerer vi dagligt meditationspraksis. Det gør, at du har mulighed for at blive bekendt med dit sind og blive introduceret til en daglig praksis, som du kan tage med dig hjem til hverdagen.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her