Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Saseline

Om din rejsedesigner

Jeg blev spurgt om, hvilket retreat jeg har lyst til at lave, og jeg gik derfor i tænkebox. - Hvilket retreat gad jeg godt selv på? og det var let - jeg ville have noget Me-time!


Hvorfor ME-time er vigtigt

Jeg er mor 24/7 - jeg er lige flyttet hjem til Danmark efter et lille år i Barcelona, og har stadig en lille strandlejlighed ved stranden fordi, jeg elsker byen så meget.
Jeg har en ret travl hverdag. Jeg er mor til to drenge, jeg kommer fra en stor familie, mit arbejde som influencer kræver, at jeg er i kontakt med mennesker hele tiden, og at jeg giver en del af mig selv og min hverdag. Det er dejligt, og jeg elsker det alt sammen. Dog har jeg også brug for at lade op med noget ‘me-time' en gang imellem. Nu er Me-Time blevet en del af mit liv, fordi jeg får energi af det, og derfor prioriterer det - og tillader mig selv at gøre det - uden dårlig samvittighed.

Skriv dig op til at få mere info

Hvis du har det på samme måde, skal du skynde dig at skrive dig op til mit første retreat, som er i foråret 2019. Skriv dig op til mere info ved at sende en mail med dit navn til: info@viavana.com
Jeg lover dig, at retreatet bliver fyldt med lækker alenetid, uden at du kommer til at føle dig ensom. Tvært i mod kommer du tilbage til dig selv, får mere energi og kan give mere af dig selv.

 

Retreat med ME-Time

Jeg har teamet up med min barndomsveninde Simone, som også selv er mor og desuden også yogalærer. Sammen skal vi to forkæle jer med en masse lækre øvelser, rutiner, og inspiration du kan tage med hjem og implementere i din hverdag. Det er bla. værktøjer som jeg selv bruger og implementerer som mor og selvstændig. Udover yoga, skal vi spise god mad og forkæle os selv.

Målet med turen er, at du kommer hjem med fornyet energi.

Jeg glæder mig til at dele mit Barcelona med jer. Skriv dig op til mere info her:

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her