Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Cammilla Malmberg

Om din rejsedesigner

Jeg startede med at danse, da jeg var 2 1/2 år gammel og har levet for og af dansen, siden jeg var 9 år. Jeg er født i 1977, mor til 3 børn – Cassandra, Justin & Jackson – bor midt i København. Jeg er en passioneret ildsjæl, der brænder for alt, jeg går ind i, og jeg går 100 % op i hver enkelt detalje. #motherof3

Jeg har været i alle kroge af underholdningsbranchen, danset på et hav af turnéer, optrådt på TV og i musikvideoer samt stået for den koreografiske og kreative del af større produktioner for kunstnere som blandt andre Nik & Jay, Szhirley, Medina & Burhan G.

I dag danser jeg kun i privaten, men arbejder stadig som showproducer på større produktioner i underholdningsbranchen.

På mine trænings-retreats får du en kombination af at udvikle dig selv og få mere viden/forståelse både på det personlige plan men også i din træning.

Magisk flow i timerne
Som instruktør lægger jeg vægt på, at der er et hardCORE, men magisk flow i mine timer, og at jeg får presset deltagerne på mine hold til at rykke sig i deres træning. Men altid på en positiv måde. Jeg elsker at udfordre mig selv - dette gælder også for hver enkelt deltager.

Jeg har en stor forkærlighed for den amerikanske tilgang til træning, og hvad dertil hører.
Derfor er mine timer også med et “American Personality Touch”, som gør min undervisning – hvis jeg selv skal sige det – helt unique og eksklusiv.

Min træningsfilosofi
Mit hjerte brænder – udover dansen – for træning. Især TRX®ReformerMobilefit™BARRE Training, Catslide® samt Functional Training – både med egen kropsvægt og mindre vægte. Derfor har jeg også specialiseret mig indenfor disse effektive træningsformer. 

Min træningsfilosofi er, at det skal være etisk, lækkert, sundt, feminint, og derfor passer udtrykket “Long Lean Muscles” perfekt til min tankegang. Jeg går meget op i at opbygge en sund og stærk krop – udenpå såvel som indeni. En velfungerende body/mind & healthy tankegang og livsstil – uden at være fanatisk. 

Det med småt
Jeg er uddannet Danser & Koreograf v. Bjarnov Dance Center, Reformer og Heat it up-instruktør og har undervist hos Energii & PowerhouseCph. Barre Fusion-uddannet ved founder Kristina Trolle. Certificeret MobileFit™ & TRX® instructor.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her