Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Udara Bali Resort

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Vi har bygget et yoga- og wellness-resort i yogi-mekkaet, Udara. Vi valgte en beliggenhed mellem Det Indiske Ocean, rismarker og gamle templer, så du har udsigt til både havet, og naturen, når du dyrker yoga. Vi ville skabe et sted, hvor du kan mærke yogaen og meditationens fascinerende kraft, når du vil. Derfor kan du på vores resort tage så mange yoga-timer, som du lyster. Der er både aerial, ashtanga, vinyasa, prana flow, water yoga, candle light yoga, sunset yoga osv. Det hele er inkluderet i dit ophold. Underviserne er alle dygtige og erfarne folk, og den afslappede stemning på resortet er skabt af dig og andre yoga-interesserede fra hele verden.
Hvis du vil rense ud i din krop og komme af med stres via kosten, kan du vælge en af vores fem detox-pakker, som du kan kombinere med yoga og meditation. Derudover har du selvfølgelig også adgang til at benytte spaen, så meget du vil. 

Bæredygtigt resort
Vores princip er at efterlade naturen, som den oprindeligt var. Udover dit velvære, er det derfor også vigtigt for os at bevare naturen omkring os og skabe mindst muligt affald. Derfor har vi en række bæredygtige tiltag. Vores varme vand er varmet op med solenergi, vi bruger LED-lamper,
vores sugerør er lavet af genbrugsbambus, vi bruger genbrugsemballage til vores toiletsager, og vi har jævnligt oprydningsteams, der samler skrald fra havet og naturen.
Derudover bruger vi lokalsamfundet som meget som muligt, og på et af vores restauranter serverer vi kun økologisk vegetarmad lavet med lokale råvarer.

Vi glæder os til at tage imod dig på Udara Bali.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her