Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Cyprus Villages

Om din rejsedesigner

Ægte Cypern-stil

Intet kan sammenlignes med en ferie i det sunde, fredfyldte miljø du finder her i den lille landsby. Godt gemt i Cyperns bakker. Vi på CYPRUS VILLAGES tilbyder dig den enestående mulighed for at bo i et traditionelt stenbygget landsbyhjem.
CYPRUS VILLAGES blev etableret i 1987 af mig, Sofronis Potamitis, i et forsøg på at genoplive landdistrikterne og bevare de traditionelle huse fra forgange dage. Med kærlig pleje blev flere forladte og ødelagte familiehuse grundigt renoveret for at kunne give komfort, uden at ofre deres oprindelige, rustikke karakter.


Afslappet livsstil
Her kan du nyde en gåtur langs de smalle brostensbelagte stier til landsbyens torv. Eller nyde en kop kaffe i den lokale kaffebar sammen med de lokale, der ynder at sidde her, hvor dagligdagens hændelser livligt diskuteres. Alt sker i middelhavets afslappede livsstil, hvor man respekterer og plejer de tidløse traditioner. Før du ved af det, vil du være medlem af lokalsamfundet og nyde den generøse cypriotiske gæstfrihed, der kan opsummeres i et enkelt ord, "kopiaste" ... kom og vær med!


Forskellige indkvarteringer
Lejlighederne ligger i de 2 landsbyer Tochni og Kalavasos. I begge landsbyer er der en swimmingpool med liggestole, altid lige inden for rækkevidde og reserveret til dig.

CYPERN VILLAGES tilbyder 1 og 2-værelses studios, standard eller premium lejligheder, med faciliteter til selvforplejning, i et veludstyret tekøkken, samt centralvarme/aircondition og adgang til fælles pool. Bemærk de tykke vægge, små vinduer, sten- eller trætrapper, der er så typiske for øens arkitektur fra fortiden. På verandaen, i gården eller i haven kan du på ethvert tidspunkt på dagen, slappe af med en drink eller en bog.

 

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her