Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Mette Peoples & Linda Præstholm

Om din rejsedesigner

Vi har sammensat et lækkert yoga/mindfulness til dig, hvor vi fokuserer på at finde ind til din indre ro og balance. Når Yin yogaen kombineres med en mindfuld praksis med fokus på åndedrættet, vil du føle dig afslappet, udrenset og opladet. Effekten af dette retreat med Yin yoga og Mindfulness er velvære, god nattesøvn, mentalt overskud samt en følelse af indre ro.

Om Mette Peoples
Jeg er uddannet yin yogalærer og mindfulness-instruktør. Med blidhed, nærvær og stor ro guider jeg dig ind i yoga-stillingerne. For mig hænger yin yoga og mindfulness sammen, og jeg bruger en mindful tilgang i min undervisning. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som underviser og vejleder de sidste 13 år. Primært med skrøbelige unge.
Jeg har en stor kærlighed til yoga og meditation og praktiserer begge dagligt.

Forkælelse af krop & sind
På mit yoga-mindfulness-retreat bliver både din krop og sind forkælet. Så giv dig selv en ferie med fokus på at styrke dit fundament gennem yin yogaen og mindfulness. Yin yoga hjælper dig med at genskabe din indre styrke samt harmonien mellem krop og sind. Du vil få stimuleret dine organer og skabt plads i bindevævet. På retrætet får du også ny energi, ro og en god nats søvn.

Om Linda Præstholm

Jeg er uddannet stresscoach, sygeplejerske, cand.it og yogalærer, og arbejder nu som selvstændig yogalærer og stressbehandler. Jeg har undervist i buddhisme og meditation i mange år og har bl.a. skrevet en lang række artikler om buddhisme på www.religion.dk . Jeg inddrager altid et aspekt af sindstræning i min undervisning med fokus på den beroligende del, samatha. Meget tyder på, at buddhismen også spiller en rolle i yogatraditionens forståelse af sindet og dets muligheder.

Kroppen som formidler 

Når jeg i dag udfører mit arbejde, sætter jeg hele min faglighed i spil, lige fra den sygeplejefaglige menneskelige omsorg og pleje, den rådgivende rolle som stresscoach, den analytiske og akademiske tænkning, den indfølende og sansende traumeterapeut, til den næverende og rummende sindstræning. - Det hele med kroppen som anker, formidler og healer.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her