Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Jens Pavia

Om din rejsedesigner

I fire måneder sov jeg udendørs i vildmarken omkring Kangerlussuaqs hver eneste dag. Undtagen én af dagene. Det var fra maj til slut september 2010. Efter det besluttede jeg mig for at åbne mit eget rejsebureau, og har holdt vandring- og kajakrejser sammen med min kone lige siden.

Den bedste følelse
Jeg nyder virkelig at dele naturoplevelserne og det rolige tempo, man kommer i på vandre- og kajakture med ligesindede fra hele verden Det er en dejlig følelse, når jeg kan mærke, at mine gæster kommer ind i samme rolige tempo. - Hvor oplevelserne nærmest kommer af sig selv, fordi vi er til stedet i nuet. På mine ture fokuserer vi på naturen, så vi kommer væk fra den stressede hverdag, hvor man hele tiden skal være på og derfor mister fokus. Når man kommer hjem fra en tur, finder man alligevel ud af, at der egentlig ikke er sket noget derhjemme, som man ikke ligeså godt kunne være gået glip af.

Barn af naturen
Fra barnsben har jeg nydt meget at være ude i naturen. Fra jeg var 9 år sejlede vi afsted på rensdyrjagt flere gange om året. Jagt er en integreret del af den grønlandske kultur og årsagen til, at vi har overlevet i den barske natur. Da jeg var barn, tog det syv timer at sejle til vores jagtområde, og vi var afsted en uge i starten af sæsonen og så i weekender senere på sæsonen, da skolen var startet. Dengang havde vi rensdyrjagtferie fra skolen i slutningen af jagtsæsonen, der sluttede 25. september. Derfor holdt jeg mange af mine børnefødselsdage på jagt ude i naturen, da jeg har fødselsdag 19. september. Så naturen er og har altid været en virkelig stor del af mit liv og hverdag.

Hvordan det hele startede
Jeg er født i 1975, og opvokset i Nuuk. I 1994 tog jeg til Danmark og blev uddannet navigatør og  arbejdede derefter som styrmand. Efter nogle år startede jeg på Iscentralen i Narsarsuaq i det sydlige Grønland, hvor vi lavede is-observationer fra helikopter og sendte dem til skibstrafikken. Der var jeg indtil foråret 2009, hvor jeg med planer om at starte mit eget turistfirma sejlede i egen 24 fods båd mellem Nuuk og Kangerlussuaq. Det viste sig at være en rigtig god idé, og jeg har taget i mod mange rejsende siden. 
Jeg glæder mig til, at vi sammen skal lade naturen gør underværker for vores krop og sind.

 

Grønland, vandring & indl... 10,000 DKK*

Fra    Jul-15-2019  -   Jul-24-2019

Mærk den uberørte natur, når vi langs søer og floder, over fjelde og gennem dale, vandrer...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her