Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Ditte Marie Kjærgaard

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Om Ditte
Jeg faldt i Gardasøen som to-årig, og måske mit rejseliv startede der. Jeg klatrede på Norge-bådens ræling som halvanden-årig og boltrede mig i den grønlandske sne som 6-årig. Jeg har altid vidst, at jeg ville rejse. Som barn beundrede jeg min morfar for at være medlem af eventyrernes klub og elskede at høre om alle hans rejser. Som ung rejste jeg kloden rundt som backpacker, og her besluttede jeg mig for at blive lærer, så jeg kunne rejse med mine børn og undervise dem selv. Siden har jeg fået 4 børn og rejst med dem og min mand igennem længere tid. Vi har rejst på egen hånd i bl.a Myanmar, Indien og bosat os et halv år i Vietnam.

Roen og fagligheden
Som yogalærer er roen en af mine grundelementer, som rejseleder er det tydeligheden og som underviser er det fagligheden, der er mit fokus. Og på et retreat kommer alle disse ting i spil.

Jeg elsker at arbejde som rejseleder, og jeg får stor ros fra gæsterne, fordi jeg er tillidsvækkende, smilende og altid skaber en god stemning. Og så kan jeg både bevare roen og overblikket, sørge for gæster og holde hovedet koldt samtidig.

Ekstatiske øjeblikke
For mig er det at rejse en passion. Jeg har altid vidst, at jeg ville rejse, også selvom jeg havde fået familie. Sol, sne, bjerge og vild natur, nye og anderledes kulture, steder som ikke mange har set, er ting, jeg elsker. Jeg drives af at bosætte mig i nye omgivelser, møde anderledes kulturer, få kulinariske oplevelser og komme ned i tempo. Det er også det, jeg gerne vil opleve sammen med gæsterne.
At rejse er det, jeg gerne vil med mit liv. Det er her, de ekstatiske øjeblikke, som skal blive ved med at gløde i mig og hos mine gæster, skal blive til.

Det med småt
Jeg har 16 års undervisningserfaring som skolelærer, speciallærer, teambuilder, mindfulness-instruktør, yogalærer og rejseleder.
Fra 2014 har jeg arbejdet som selvstændig både med yoga, mindfulness, som saunagus-mester samt teambuilder og rejseleder.


Mit yoga-retreat
Jeg glæder mig meget til yoga-retreatet. Den yoga, vi dyrker er hatha-yoga og yin yoga/restorativ yoga. Der er fokus på åndedræt og kropsbevidsthed, og øvelserne tilpasses den enkeltes niveau, så alle får mest muligt ud af sessionerne. På den måde er opholdet både for begyndere og lettere øvede med interesse i yoga. Samtidig giver det mulighed for at rejse sammen, selvom du og din rejseven eller -veninde ikke er på samme niveau.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her