Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Majbritt Cristel Kiss

Anmeldelser

Om din rejsedesigner


Min store passion er at undervise grupper, hvor der opstår mulighed for at mærke og acceptere sig selv - sammen med andre. Dermed føler vi os mere forbundet til hinanden.

Min dybe interesse er forholdet mellem krop, sind og ånd, hvilket har ført mig i mange retninger, lige fra psykologi til filosofi og spiritualitet.

Yoga som livsstil
Yoga er en livsstil, som for mig handler om at kunne åbne op og tillade alt det, livet byder på, uden nødvendigvis at blive identificeret med det. Yoga er en indre kontakt til et stabilt sted, som er uafhængig af omstændigheder. Det giver mig et valg til hverken at undvige dramaet, men til heller ikke at gå ind i det. Det er en daglig udfordrende praksis, som alle kan lære med viljestyrke til at give slip. For mig er det ikke et quick fix, men et åbent møde med livet, hvor jeg hvert minut stiller mig til rådighed og siger YES. - Uanset om billedet er perfekt eller spoleret.

Lever af at afholde retreats
Jeg lever af at afholde yoga retreats til flere forskellige destinationer, som jeg har udvalgt på grund af stedernes unikke energi og smukke omgivelser. Stederne har altid et særpræg, der gør dem helt specielle og nærmest skaber en magisk atmosfære.

Det helbredende retreat
Jeg har boet i Ungarn i 11 år, og jeg elsker det. Over hele landet findes helbredende termiske kurbade og den smukkeste natur vidner om ældgamle vulkaner og en fantastisk historie. Det er vidunderligt, det er smukt, det er i live og dermed det perfekte sted at tilbyde yoga retreats.
Derfor afholder jeg en række retreats i Ungarn. Mine øvrige retreats er i bla. Sydspanien.

Uddannelse 
Jeg er uddannet Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien, og jeg har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien. Jeg er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School of India.


Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her