Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Louise Luxhøi

Om din rejsedesigner

Måske kender du mig som vært på tv-programmet ”Pessimisterne”, måske kender du mig som forfatter til bogen ”Mental topform”, måske har du set mig som lykke-ekspert i ”Aftenshowet” eller som ekspert i mental sundhed i interviews i radio, aviser og blade. Måske har du været til et af mine foredrag eller deltaget i et kursus, jeg har afholdt. Måske er du bare nysgerrig, og tak for det.
Jeg er her for at tage dig med på en happiness-rejse og gøre dig gladere og mere tilfreds med dit liv. Hold øje med denne side ang. detaljer om turen.
 

Happiness retreat i varmen
Jeg har designet et happiness-retreat for at hjælpe dig med at skabe gode, nye vaner, der dagligt booster din glæde og dit mentale overskud. Så du kan flytte dig fra at være passiv til at være handlekraftig og skabe den forandring, du brænder for i 2018. Alle de redskaber, jeg præsenterer for dig på turen, er videnskabeligt afprøvet og har en veldokumenteret effekt på at kunne udvikle mere optimisme, mere glæde, større selvværd og mere robusthed. Dette happiness retreat udstyrer dig med et værktøjssæt af teknikker til at komme igennem selv de mest udfordrende tider for at skabe en mere lethed i dit liv.
 

Mere tilfreds med dit liv
Mit mål er at gøre dig tilfreds med dit liv, så du har et større overskud, mere robusthed og føler dig endnu mere glad, end du lige nu kan forestille dig muligt. Jeg ved også hvor besværligt det kan være at få implementeret nye vaner. Derfor ser jeg det som min fornemmeste opgave at give dig mulighed for at skabe det mentale overskud, som du skal bruge i dit liv.
Jeg undersøger alt den nye forskning om moderne psykologi og hjernevidenskab, så jeg kan give dig de bedste redskaber til at forbedre din mentale sundhed, din arbejdsglæde, dine sociale relationer og din livskvalitet.
 

Handlekraftige kræfter
Jeg er kandidat i psykologi og sundhedsfremme, og jeg udvikler tv-programmer, der kan aspirere til mere livsglæde. Derudover skriver jeg selvhjælpsbøger baseret på videnskabelige undersøgelser, og jeg holder foredrag, kurser og coaching om ”Det gode liv.” I 2018 laver jeg et happiness-retreat, som du kan komme med på. Følg med på denne side.

 

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her