Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Kira Eggers

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Sjov træning
Jeg synes, træning skal være sjov og nærværende, men det kan også være mere lige på og hårdt. Begge dele fungerer for mig, både privat og med mine kunder. Det handler om, at mærke hvor den enkelte er og håndtere det derfra. Det ligger i min natur at være social og gøre ekstra ud af, at alle føler sig godt tilpas og velkomne, men det ligger heller ikke fjernt for mig at håndtere mit job med humor. Og da jeg har utrolig let til et godt grin, bliver det nok mere reglen end undtagelsen.
Jeg er meget fokuseret på, at teknik og know-how skal være prioriteret, og det kan jeg sagtens eksekvere, selv om jeg er overordentlig klodset og tit taber ting. - Helst ned af eller over mig selv.

Gode minder sammen
Jeg elsker at rejse, og når jeg kan kombinere det med at se nogle spændende ting og være aktiv, og samtidig nyde god, lokal mad, rejser jeg med større glæde. Jeg glæder mig til at møde dig og give dig en oplevelse, du heldigvis sent glemmer. Lad os skabe gode rejseminder sammen.

Det med småt
Jeg er 42 år, uddannet kostvejleder, personlig træner og webmaster. Jeg blogger om fitness og kost og har en fast klumme i Ekstra Bladet, hvor blandt andet Hans Engell har nydt godt af min ekspertise og tabt 17 kilo. Ikke uden piv i ny og næ, men det er en del af pakken. Jeg er også fast ernæringskonsulent for det tyske firma LR Health and Beauty. Du har måske fornyelig set mig i Min Fede Træner på TV3 eller ’På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder på TLC / Discovery Channel.’
Mit speciale er vægttab, kostomlægning, kost og struktur samt vægtøgning og øgning af muskelmasse. Jeg gør træning og kost sjovere og sundere for mine kunder, fordi det er det, jeg ved, holder.
Jeg er desuden indehaver af to private gyms, der er placeret hos Kurbadet by Ilse Jacobsen og Symbion Kontorhotel, Østerbro.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her