Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Christina Theilgaard

Om din rejsedesigner

Christina Theilgaard

Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år, men det var først, da jeg blev introduceret for yinyoga for omkring 5 år siden, at min interesse for at undervise blev vakt. Jeg var sygemeldt med stress, men jeg kunne hurtigt mærke, hvor meget bedre jeg fik det, når jeg dyrkede yinyoga. Yinyoga er blevet en naturlig del af min hverdag, hvor det har skabt forandringer både for min krop og mit sind. Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop.

I 2015 valgte jeg at uddanne mig til yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia for at kunne give andre muligheden for at lære yinyogaen at kende, og jeg har efterfølgende suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed og meridianlære. Derudover er jeg også uddannet inden for NLP og healing.

 Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer.
I min undervisning lægger jeg vægt på, at møde dig lige der hvor du er, og at du guides langsomt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mærke, hvad stillingerne gør ved kroppen.

Hvad er Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig, helende og mere simpel yoga form, men ikke nødvendigvis en let yoga form!

 Yin Yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de alle udføres liggende eller siddende. Udfordringen ligger i, at stillingerne holdes i 3-5 minutter, nogle stillinger i længere tid, andre kortere. Ved at holde stillingerne i længere tid bliver kroppen og til sidst også sindet stille, og du kommer ind i en følelse af ro og afslapning.

I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Desværre oplever vi ofte, at skader, både fysisk og psykisk, skaber arvæv, blokeringer og ubalancer i bindevævet, og det bliver hårdt og spænder op, og vi oplever, at vores bevægelsesfrihed hæmmes.

Ved at holde bindevævet elastisk og stærkt giver du styrke og smidighed til bl.a. musklerne, og vil f.eks. opleve, at andre former for træning bliver bedre og mere flydende.

Yin er ro, stabilitet og stilhed

Yin Yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yin Yoga er du med til at skabe en større balance.

Yin Yoga er for alle. Mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her