Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Mette Peoples

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Om Mette

Jeg er uddannet yin yogalærer og mindfulness-instruktør. Med blidhed, nærvær og stor ro guider jeg dig ind i yoga-stillingerne. For mig hænger yin yoga og mindfulness sammen, og jeg bruger en mindful tilgang i min undervisning. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som underviser og vejleder de sidste 13 år. Primært med skrøbelige unge.

Jeg har en stor kærlighed til yoga og meditation og praktiserer begge dagligt.

Mit retreat

På mit yoga-mindfulness-retreat bliver både din krop og sind forkælet. Så giv dig selv en ferie med fokus på at styrke dit fundament gennem yin yogaen og mindfulness. Yin yoga hjælper dig med at genskabe din indre styrke samt harmonien mellem krop og sind. Du vil få stimuleret dine organer og skabt plads i bindevævet. På retrætet får du også ny energi, ro og en god nats søvn.
Du får mellem 3 og 4 timers daglig undervisning på retreatet, så du for alvor kan mærke virkningen.


Hvad er yin yoga?

Yin yoga er for alle og er primært siddende og liggende stræk, som holdes i 2-5 minutter. Vi arbejder med bindevævet som udgør ca. 70% af vores krop. Yogaen giver dig ro og nærvær og får dig helt ned i kroppen.Yin er siddende og liggende stillinger, som du er i ca. 3-5 minutter. Jeg bruger en mindful tilgang, og du vil tydeligt kunne mærke stillingernes effekt på både krop og sind.

Yin Yoga beroliger nervesystemet, reducerer stress og skaber ro og velvære i kroppen.

Yin Yoga tager udgangspunk i Traditionel Kinesisk Medicin og arbejder med smidighed i bindevævet (fascia). Igennem Yin yogaen vil du oplevere mere velvære, en god nattesøvn, mentalt overskud samt en følelse af indre ro.

 

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her