Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Grith Rugaard

Om din rejsedesigner

Karen Blixen skrev, at alt kan kureres af salt vand: sved, tårer eller havet. Jeg tager selv daglige forebyggende doser af ihvertfald sved i saunaen og havdyp i Øresund. Året rundt. Naturen er en stor del og fornøjelse af min daglige praksis og jeg må nok hellere indrømme, at der i den forbindelse også har været tårer i ny og næ... når solen stiger af havets skød akkompagneret af stilhed, skumsprøjt eller en himmel i en eksplosion af farver. Jeg elsker naturen og når jeg nedsænker mig i dens iskolde vand, føler jeg mig ikke bare intenst i live, men også som en virkelig del af den.  Den dybe velvære ved vekselvirkningen mellem det iskolde vand og saunaens intense hede kan ikke sammenlignes med noget andet i denne verden. Det er ubeskriveligt. Som at blive født på ny. Pakket ind i den smukkeste natur mister man ord og må bare overgive sig til skønheden og velvære.

 

Finland
Derfor måtte jeg bare til Finland sidste år og opleve ægte finsk sauna, vildmarken, havet, søerne og forhåbentlig få en flig af en fornemmelse for den finske folkesjæl. Finland tog mig og forførte mig på en måde jeg ikke havde forventet. Ord slår ikke til. Det skal bare opleves. Og dét vil jeg elske at dele med dig! Jeg elsker nemlig også mennesker - ikke kun naturen - og at bringe os sammen i sjove, nærende og meningsfulde fællesskaber. Jeg er gusmester i et badelaug, hvor jeg netop har været med til at opbygge et helt unikt fælleskab baseret på frivillige kræfter. Når du rejser med mig, er du en del af et særligt fællesskab. Alle er med. Kærligheden til havet, varmen og naturen har vi til fælles. Måske meget mere?

om Grith som frem for alt er et levende menneske med en stor nysgerrighed på verden, livet, mennesker og alverdens emner. Hun har ”rejst i livet”, boet 10 år  i Skotland, England og Californien og har bl.a. følgende uddannelser: kunsthistoriker, sygeplejerske, mindfulness-instruktør (MBCT), cand. scient. san. (sundhedsvidenskab), yogalærer, thai yoga massør, gusmester, hvis man blot skal nævne nogle få ??

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her