Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Doktor Subhash

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Jeg hedder Doktor Subhash og er praktiserende læge indenfor en oldgammel medicinsk retning kaldet ’AYURVEDA’, som har sin oprindelse fra Inden, hvor jeg har taget min bachelorgrad i Ayurveda videnskab. Jeg er trænet til og elsker at skræddersy wellenss-programmer og alternative behandlingsformer for den enkelte gæst.
’At leve med og efter naturen’ er det princip jeg praktiserer, når jeg til daglig rådgiver gæster på Mangosteen Ayurveda Spa syd for Phuket. Mine konsultationer begynder med en omfangsrig rådgivning om dosha, der betegnes som sinds- og kropprincipper, der er med til at definere, hvordan kroppen og sindet har det. Derudover fortager jeg en pulsdiagnose, forklarer om den medicinske historie, og står for indholdet i wellness-programmerne. 

Fortaler for yoga & meditation
Jeg er stor fortaler for yoga og meditation, og de positive ting, det kan gøre for kroppen. Derfor er der daglig yoga-undervisning og lidt meditation med i alle wellness-programmer.

Jeg vil gøre mit for, at du får øget velvære og en uforglemmelig oplevelse på din wellness-ferie, og jeg glæder mig meget til at tage i mod dig og finde ud af, hvilket wellness-program, der passer dig og dine behov bedst.

Vælg mellem disse wellness-programmer:

VIGOR: Jeg anbefaler Vigor programmet til dig, der søger en mild form for renselse. Programmet er godt for dig, der har sarte eller ’dovne’ tarme, menstruationssmerter, hævelser, og mangel på energi.

VITALIZE: Programmet er bedst til dig, der mangler energi, har koncentrationsbesvær, muskelsmerter, eller ophobning af væske i kroppen. 

RELAX: Relax-programmet anbefaler jeg til dig, der leder efter den perfekte wellness-ferie til at afspænde musklerne, få en afslappet puls og bare mærke stilheden i dit sind.

TONED: Dette program giver dig ekstra vilje og styrke til at slippe af med overskydende fedtvæv og kropsvæske. Det forbedrer blodcirkulationen og sætter gang i forbrændingen.

AYURVEDA-videnskaben
Ayurveda er udviklet fra ”Artharvana Veda”, som er én af de i alt fire hellige skrifter i Indien. Ayurveda tager udelukkende udgangspunkt i menneskelivet og naturen. 

Kernen i ayurveda er, at alt der er skabt, både mineraler, planter og dyreriget, kan forstås som samspillet mellem tre grundlæggende energikomplekser (DOSHAS).  De tre energier hedder vata, pitta og kapha, som  karakteriseres som det dynamiske eller mobile, energiske, ikke-materielle aspekt af naturen.

Vata regulerer åndedrættet, cirkulationen, elimination, bevægelsen, talen, kreativiteten, entusiasmen og hele nervesystemet.

Pitta regulerer fordøjelsen, stofskiftet, synet, hudfleksion, kropstemperaturen, modet, munterheden og intellektet.

Kapha regulerer væksten (de anabolske processer), smøring, væskesekretioner, binding, styrke, tålmodighed, væskebalancen, medfølelsen og forståelsen for organismen, der alle har fysiske udtryk på kroppen.

Du får det bedste ud af livet og dig selv ved et afbalanceret sammenspil mellem de tre DOSHAS.

KOM MED PÅ WELLNESS-RETREATET HER:

Feel-good retreat i Thail... 3,750 DKK*

Fra    May-06-2019  -   May-31-2019

En gennemtænkt feel good-pakke på enten 3, 5 eller 7 overnatninger i en lækker villa med privat j...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her