Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Ashenafi & Anja

Om din rejsedesigner

Tag med os på en eventyrlig ekspedition til Etiopien i Østafrika
Ashenafi har boet næsten hele sit liv i Etiopien og har rejst landet tyndt som rejseleder. Han har fodret hyæner i Harar, hoppet over slanger i Omo dalen og vandret gennem ørkenen i fodsporene på den berømte opdagelsesrejsende Wilfred Thesiger. Han kender sit land ud og ind og vil elske at dele sin viden og historier med dig og vise dig Etiopien, som kun en lokal kan.
Ashenafi fortæller på engelsk.

Vores etiopiske eventyr
Vi mødte hinanden, da Anja tog på opdagelse i Etiopiens bjerge på hesteryg, hvor Ashenafi var med som rejsevejleder. Siden hen har vi sammen udforsket Etiopiens utallige og forskelligartede landskaber og kulturer. Med sine omkring 90 millioner mennesker, ca. 80 stammer og ligeså mange forskellige sprog samt en masse smukke naturparker er der nok at tage fat på.
Vi har holdt jul hos Gelada bavianerne i Simien bjergene, nytår med colobus aberne i Awassa, som spiste peanuts af Anjas hånd, og vi har sejlet på Tana-søen for at opleve de mange smukke fugle. Og så har vi ikke mindst fejret vores bryllup hos Ashenafis familie langt ude i en øde bjergegn, 3 timers gåtur fra nærmeste lille by, hvor mangel på elektricitet og rindende vand bliver så rigeligt opvejet af gæstfrihed og hjertevarme.

Mange års erfaring som rejseleder
Trods de mange rejsemuligheder vender Ashenafi altid tilbage til Danakil ørkenen i den nordøstlige Afar-region. Her har han arbejdet som rejseleder i mange år, og kender og forstår det stolte Afar- folk rigtig godt. Det gode samarbejde betyder meget for at kunne gennemføre rejsen gennem ørkenen, og det er det hele værd, når man står på toppen af den aktive vulkan Erta Ale og kigger ind i jordens indre, og når de lokale viser, hvor man skal sætte fødderne på gåturen gennem Dallols smukke men farlige svovlsøer.

Turen gennem ørkenen er for dig, der elsker eventyr og rejser langt fra charterverdenen, og det giver en helt særlig følelse, når man har gennemført de varme og anstrengende dage i et ubarmhjertigt og samtidig helt vidunderligt og magisk miljø.

Det med småt
Når vi ikke rejser, arbejder Ashenafi i en kantine, og Anja arbejder som programchef for et byudviklingsselskab. Vi elsker at rejse både i Etiopien og i resten af verden. Anja har tidligere arrangeret studieture til bl.a. New York og London qua sit arbejde med byudvikling, og er god til at holde overblik og få styr på detaljerne. Ashenafi er uddannet som rejsevejleder og kok fra Jari Tourism School i Etiopien, og har arbejdet som turistguide i Etiopien indtil han flyttede til Danmark i 2014.

Samarbejde med professionelt rejsebureau
Nu har vi fået et barn, hvilket betyder, at Anja desværre ikke kan komme med på denne ekspedition. Til gengæld har Ashenafi teamet op med det etiopiske rejsepartner Kompas Ethiopia Tour, som har over 20 års erfaring i regionen.

 

Eventyrlig ekspedition i ... 21,080 DKK*

Fra    Oct-10-2019  -   Oct-21-2019

Har du en sand eventyrer gemt i maven, så kom med på en uforglemmelig ekspedition til Afar-regionen i E...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her