Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Ejsa Andersen

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

For at du får mest muligt ud af retreatet, afholder vi, Ejsa & Sisse, retreatet sammen. Ejsa underviser i yoga, og Sisse i meditation og healing, så du får det bedste fra alle tre verdener og bedre kan komme i balance både mentalt og fysisk.

OM EJSA ANDERSEN

Det er ikke bare den afslappende atmosfære, som rummet emmer af, der får dig til at sætte tempoet ned. Det er duften af røgelse, der tager dig tilbage til ”way back when” i Indiens land, de smilende ansigter og udsigten til at sætte din intention for de næste 90 minutters yogatime. Under yogatimen, mærker du opmærksomhed, nærvær og ikke mindst at du her kan tage yogaen derhen, hvor du er lige nu.

Yoga for mig handler om at lære dig at mærke din krop, at få dine tanker fra hoved og ned i kroppen og mærke, om det er kroppen, eller hjernen der styrer. At finde den perfekte stilling indefra, da det er her, yogaen kommer fra.

Til stede for dig
Jeg baserer al min undervisning på at være tilstede for dig, derfor laver jeg for det meste ikke selv de stillinger, jeg guider dig ind i. At blive guidet verbalt hjælper dig til selv at mærke og vokse i de forskellige stillinger, og til at finde den perfekte stilling i den krop, du er i lige nu.

Jeg holder retreats flere gange om året forskellige steder i verden, og glæder mig meget til at byde dig velkommen.

Hands on
Som uddannet og praktiserende thaiyoga-massør, kender jeg vigtigheden af berøring. Derfor er ”hands on” en blid guidende hånd, en stor del af min undervisning. Det er fantastisk at se, hvordan kroppen kan bevæge sig ind i en stilling, og ved kun den blideste berøring kan vokse i selv samme stilling med en helt ny oplevelse.

Yoga for mig er at leve fuldt ud, her hvor jeg nu engang er lige nu.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her