Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Zenia Santini

Om din rejsedesigner

Jeg er recovery coach med et særligt fokus på mental sundhed og spiseforstyrrelser. Jeg hjælper kvinder med at slutte fred med mad, og få et harmonisk og værdiskabende forhold til kost, krop og sind.

Du behøver ikke at være spiseforstyrret for at have et forstyrret forhold til mad
Man behøver ikke at være tyk, tynd, sulte, kaste op eller overspise eller for at have en spiseforstyrrelse. En spiseforstyrrelse foregår ligeså meget mentalt, som den gør aktivt. Langt de fleste spiseforstyrrelser skyldes slankekure og restriktioner, der med tiden kan føre til overspisning, en besættelse af mad, et lavt selvværd og følelser som fiasko, skuffelse over egen ’manglende selvdisciplin’, non-stop tankemylder omkring mad og et destruktivt selvbillede.

Intensiv, personlig udvikling – det handler om DIG
Der er ikke noget glat med dig. Du er ikke svag eller mangler viljestyrke. Det, du oplever, er natuligt og normalt og fremfor alt, findes der en løsning. På retreatet vil vi arbejde intensivt med DIG på flere parametre. Vi vil være tæt forbundet henover flere dage, hvorved vi skaber de bedste forudsætninger for at finde ind til essensen af lige netop dig og dine mønstre. Vi kommer under overfladen og vil fokusere på din adfærd og dine vaner. Sammen fjerner vi de underliggende blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger, der saboterer dine mål og forringer din livskvalitet.Vi giver dig friheden til at få et ukompliceret forhold til mad og ikke mindst til dig selv
På boot campen vil du få de nødvendige ressourcer til at forstå videnskaben bag sundhed, kost og træning. 
Med en konkret strategi, 24/7 rådgivning, samtaleterapi, støtte og opbakning under hele forløbet, vil du gradvist vænne dig til en ny, bekymringsfri og forenklet måde at leve på.

Tag på boot camp med Kira Eggers og jeg. Det bliver en livsstilsændrende oplevelse, og jeg glæder mig til at møde dig. 


(Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport)

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her