Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Kira & Zenia

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Godt smittende humør
Tag en stor pose godt humør, tilsæt en uges sjov træning, og krydr det med oplæg og samtaler om sundt forhold til din krop og mad.

Vi hedder Kira Eggers og Zenia Santini, og vi glæder os rigtig meget til at tage dig med på vores bootcamp til Italien. Vi lover både sjov, træning, personlig udvikling og fede rejseoplevelser.

Bedre livskvalitet & velvære
På Kira Eggers sidste boot camp tabte deltagerne sig 50,5 cm og 12.1 kg. til sammen på kun én uge. Denne gang har vi, ud over fokus på kroppen og træningen, også fokus på vores selvværd og psyke, som recovery coach, Zenia Santini, vil stå for. Sammen vil vi finde ind til essensen af dine mønstre, adfærd og vaner og arbejder også med de underliggende blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger, der saboterer dine mål og forringer din livskvalitet.Nærværende træning
Samtidig står Kira Eggers for en sjov og nærværende træning, der handler om at mærke, hvor dit træningsniveau og mål er og guide dig frem til det. Fokus er derudover at komme ud over din comfort zone, så din træning effektiviseres 100%, og du kan opnå resultaterne meget hurtigere.  
Vi vil også inspirere dig til kun at spise det, du har behov for. Også når du står over for en stor, lækker og lokkende buffet.

Vi glæder os til at få en uforglemmelig rejseoplevelse sammen med dig.

Hilsen Kira og Zenia

(Kira Eggers er personlig træner, og Zenia Santorini er recovery coach.)

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her