Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Antonio & Patricia

Om din rejsedesigner

Hola. Vi er Antonio Escobar og Patricia Villegas, og vi glæder os til at byde dig velkommen på vores retreat centre i Granada og Cádiz i Sydspanien.
Vores refugier er bygget i forlængelse af naturen, hvilket giver dig de bedste muligheder og energier for at koble af hverdagen og nyde yogaens og meditationens effekt på din krop og dit sind. På vores centre møder du ligesindede deltagere fra forskellige lande. Fælles for jer er, at I er interesseret i de positive ting, yogaen kan gøre for jeres krop og sind.

Antonio:
Jeg er en spansk globetrotter (og software-ingeniør), og jeg har arbejdet og boet i mere end 10 byer, 6 lande og 2 kontinenter. Med Luciayoga.com har jeg mulighed for at forbinde mennesker over hele verden med et godt formål og med et kulturelt aspekt. Derfor føles det som, jeg altid er på en rejse.

Patricia:
Jeg er spansk vegetar, yoga lover og psykolog med speciale i Sivananda Hatha Yoga og Ashtanga Vinyasa Yoga (Mysore). Jeg er desuden saraswatis-studerende, og Pattabhi Jois 'datter. Jeg blander østlig yoga-praksis og vestlig psykologi fra rundt om i verden. For mig er yoga og psykologi en lang livslæring. Det er en livsstil og en forpligtelse, som man erhverver med sig selv og miljøet.
Jeg venter på dig med åbne arme på Lucia Yoga.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her