Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Mette Oscar Pedersen

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

Jeg hedder Mette, og jeg er havfrue.

I 2011 blev jeg udfordret af en veninde til at svømme over Vejle Fjord. Det gjorde jeg – uden våddragt og med fedtede svømmebriller. Det var hårdt og vildt, strømmen var stærk, og blæsten strid. Jeg kom over fjorden, og siden har jeg ikke set mig tilbage, men har været fuldstændig bidt af åbent vand.

Roen ved svømning

Svømning er fantastisk træning, men det er vigtigt for mig at tage konkurrenceelementet ud og fokusere mere på roen og fordybelsen. Svømning er meditation for mig. Det øjeblik hvor du finder rytmen i dit eget åndedræt, og hvor du og din svømmemakkers armtag er helt synkrone, og du føler, du bare kan fortsætte derudaf. Det er fordybelsen, det sociale og glæden ved svømningen og naturen, der er i fokus, når du svømmer med mig.

Svømning og sjov i varmt vand

Jeg har været på flere svømmeferier med en uge i varmt åbent vand, og nu vil jeg gerne invitere dig med på en ren oplevelsestur i Middelhavet/Adriaterhavet. Forestil dig en uge hvor våddragten slet ikke er nødvendig. En uge, hvor du ikke laver andet end at grine og svømme i turkisblåt vand sammen med en masse skønne mennesker, der - ligesom dig selv – bare er pjattede med vand.

En tur hvor vi ikke svømmer på tid men kan stoppe op og kigge på fiskestimer, udforske en hule i en klippevæg eller slappe af i strandkanten. Hvor vi kan hoppe i fra en klippe, plaske rundt, lege og hilse på skildpadder eller delfiner, der svømmer forbi. Alt dette skal vi gøre samtidig med, at vi dyrker den sport, vi elsker - og får masser af kilometer i armene.

Så tag chancen, og hop i på det dybe sammen med mig. Jeg lover dig en oplevelse for livet.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her