Ok. Lige et øjeblik….
Eng

Anmeldelser

Rejsedesignere

 • Fantastisk rejse for krop og sjæl.
  Tak til Lene fra Viavana og yoga instruktør Britt Søndergård for en fantastisk rejse. Det var den bedste gave jeg kunne give mig selv, Det er en lang rejse til Bottle Beach med flere skift undervejs , men det var ligesom en del af oplevelsen. Jeg rejste alene , og det var ikke uden bekymringer, men da jeg først var kommet afsted gik det så fint. Jeg blev mødt i nabo byen af Britt og “ holdet “ der var på lørdags udflugt. Vi sejlede til Bottle Beach og det var en åbenbaring at dumpe ned i dette Bounty Land. Yogaen rammede dagen ind, morgen og aften , med bølgerne på den ene side , og fugle og andre dyrelyde fra regnskoven på den anden. . Nogle aftener lavede vi yoga under tropehimlens stjerner, en hel særlig oplevelse.. Britt er en Buddha benådet Yogi , som vejleder dig blidt igennem øvelserne , som alle kan deltage i. Meditationsdelen var for mig starten på en indre rejse. Der er masser af alene tid til at bade , læse og slappe af på stranden. Menneskene er søde og rare og man spiser godt og billigt på de få restauranter. Jeg kan varmt anbefale hotellet, som er tilknyttet opholdet. Det er ikke sidste gang jeg rejser med Viavana.
 • Fantastisk udbud af yogatimer på Bali
  Tak til Viavana for at have arrangeret denne tur med kun 3 dags varsel. Hotellet var lille, ægte Bali stil og hyggeligt med imødekommende personale. Deres udbud af yogatimer var virkelig godt, og alle undervisere var meget professionelle. Ca. 30 min. gåtur langs stranden fra byen, der havde skønne restauranter og gode barer. Kan klart anbefales.
 • Fantastisk oplevelse
  Så dejligt et sted med så mange forskellige muligheder og med et skønt hotel. Programmet var rigtig godt, og der blev taget hensyn til alle og deres ønsker. De forskellige workshops gav masser af indsigt og stop til eftertanke. Så lærerigt.
 • En fantastisk rejse for både sjæl & krop
  Det har været en fantastisk rejse for både sjæl & krop. Opholdet var super dejligt, og det var et rigtig dejligt sted.
 • God kombination af det fysiske, mentale og dejlige omgivelser
  Jeg tog afsted, for at gøre noget for mig selv og rykke mig selv. Man må sige, at jeg er blevet rykket både på det fysiske, hvor jeg rykkede mig træningsmæssigt og på det mentale. Både i forhold til træning og det mentale, har jeg fået noget med hjem og arbejde videre med - der blev knækket en kode eller to :) Det var en god kombination af træning, samtale og workshops. At det hele foregik i dejlige omgivelser, var kun et plus. Både Kira og Zenia er super kompetente indenfor deres områder og tager hånd om den enkelte.
 • Alt levede op til forventningerne
  Vi er kommet hjem fra en rigtig dejlig tur til Budapest, hvor alt levede op til forventningerne. Vi har nydt turen og været glade for Majbritts yogaundervisning og guidance samt selskab om aftenen på restauranter.
 • Stor naturoplevelse
  Fantastiks tur til Færøerne, hvor vi alle blev udfordret fototeknisk, uanset hvilket niveau vi var på. Turen var tilrettelagt med udflugter til flotte steder, og vi fik virkeligt set meget af den storslået natur. Dog var programmet ikke mere stramt, end at vi f.eks. kunne stoppe undervejs, hvis det pludseligt dukkede noget uventet op. Jeppe var både en god guide og instruktør, og altid klar med tips og vejledning.
 • Helt vidunderlig oplevelse!
  Tak for en helt vidunderlig rejse til Kreta. Fantastisk beliggende hotel lige ud til vandet i en smuk bugt. Setuppet med båden der sejler os ud og så svømmer man en formiddags tur og eftermiddags tur, virker perfekt. Helt vildt smukke steder og vandet er helt fantastisk. søde deltagere, sød guide og super smukke, hyggelige og billige spisesteder. Rejsen kan varmt anbefales !!!
 • Fantastisk tur.
  Jeg har været på retreat ved Heviz-søen i perioden den 26.07-30.07.18 i Ungarn med Maibritt Kiss som yogalærer. Jeg havde ikke erfaring med yoga fra tidligere, og dette var en fantastisk introduktion til yogaen for mig. Maibritt havde den fineste og mest indfølende måde at lære fra sig på. Oplevelsen var både spirituel og fysisk lærerrig. På 5 dage følte jeg, at jeg havde lært rigtig meget og kunne følge med på et fint niveau - på trods af min uerfarenhed. Jeg har besluttet mig for at gå til yoga og skal helt sikkert af sted på retreat igen. Hotellet var et skønt sted med virkelig dejlig mad og god betjening. Adgang til alle de dejlige bade og tilkøb af skønne massager. Hilsen Jennie Kristensen
 • En følelse af glæde og taknemmelighed
  Efter hjemkomst sidder jeg med en følelse af glæde og taknemmelighed. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med en tur, hvor der er smuk natur, et hav af wellnessbehandlinger og hvor du får mulighed for at komme ned i gear og arbejde med dig selv via yogaen, så skal du tage på dette retreat. Du vil få en yogainstruktør, som møder dig med et åbent og kærligt sind og hvis du er villig til at åbne dig, vil du kunne gøre dette og føle dig i trygge hænder. Vi var en lille gruppe på 5 og jeg skal love for, at vi alle følte os forløst og fik givet slip på ting, der ikke længere tjente os. Jeg vil sige, at energien var høj og det føltes nærmest magisk. Herudover kan jeg varmt anbefale deres chakra massage, jeg var i trancetilstand og det er mit livs bedste massage til dato. Den varmeste anbefaling til dette retreat <3
 • 1000 tak for en uforglemmelig oplevelse!
  Retræten har levet MEGET op til mine forventninger. Jeg kendte ikke Mette inden, men har fået så meget mere end jeg forventede. Mettes ro, glæde, humør og kærlige guidning har sammen med hendes visdom inspireret mig til fulde. Det var skønt. Mindfulness var dejligt intenst og nærværende. Giver en udpræget ro og skærper sanserne. Det er som om, at jeg får mere ud af livet. Jeg synes, at det er vigtig og værdifuldt, at yogalæren på et retreat har en stor viden om livet og god selvindsigt – ligesom Mette. Det gør hende i stand til at gå vejen med mig, - ved siden af mig, - guidende. Der dukker unægtelig forskellige ting op på sådan en tur og alt efter, hvor vi er i vores liv, er det fantastisk berigende med et menneske, som formår at stå/gå ved siden af en og guide/inspirere. Jeg har følt mig uendelig tryg lige fra starten til at give mig hen. Hotellet og beliggenheden var pragtfuld og maden virkelig god! 1000 tak for en uforglemmeligt oplevelse!
 • Det har været en oplevelse for livet
  Ja, retræten har også overgået mine forventninger. Og det er du - Mette en afgørende del i forhold til. Jeg har fundet ”min rolige trænings form”, og at jeg er så begejstret for det, handlede meget om din måde at ”servere” det på. Din ro, dit kæmpe smil, dit tillidsfulde væsen og store viden. Det er lige præcis det modstykke, som jeg har søgt i forhold til mit løb, fitness og vinterbadning. Det er en rolig form for træning, som jeg kan koble til min daglige meditation. Og så er det en øjenåbner ifht. hvordan man med Yin yoga ”kan fjerne snask”. Det har været en oplevelse for livet. Mere konkret: Masser af øvelser som jeg har et mål og en lyst til at dyrke fremover. Og en lyst til at foresætte yin yogaen. Hotellet, beliggenheden og maden var helt i top.
 • 1000 tak for en uforglemmelig rejse
  Det har langt overgået mine forventninger. Umiddelbart god kemi med alle. God fordeling af undervisning og fritid. Det var hårdt nogle gange – men også meget berigende: Fundet mere styrke og ro. Jeg tager sol, lys, varme, positive imødekommende mennesker + yin yoga forståelse og tilgang og øvelser. Jeg kunne godt have tænkt mig en svimming-pool. Hotellet var og beliggenheden var aldeles skøn, søde tjenere særligt. Maden var meget tilfredsstillende, god kaffe og pragtfuld urtete. 1000 tak for en uforglemmelig rejse, også til dig Mette!
 • Tak for en skøn uge
  Jeg havde en forventning om at komme ”ud af hovedet” og mere ned i koppen, og det synes jeg er lykkedes for mig. Yin yogaen var dejlig – jeg havde en følelse af at rykke mig og kunne mærke at øvelserne ”blev nemmere” i løbet af ugen, så det ikke bare var ”motion”. Jeg føler mig mere smidig og afslappet. Jeg synes, at mindfulness delen var fint integreret i yoga-undervisningen. Hele stedet appellerede til at være ”stille” og nyde naturen og blæsten og bølgeslagene gjorde yoga øvelselserne mindfulde for mig. Jeg fik en pause fra hverdagen og fik holdt ferie – faldt til ro og kom væk fra dagligdagens rytme. Virkelig fantastiske omgivelser. Dejligt hotel. Maden var overdådig og varieret og tilpas mængde. Tak for en skøn uge.
 • Berigende oplevelse
  Der er kun godt at sige om denne tur. Stedet er rørende smukt og var med til at bringe alt i balance. Sammen med yogaen, den dejlige mad fra Henrik, flotte gåture med interessante fortællinger fra Ingo, friskplukkede appelsiner og citroner fra haven, virkelig dygtig og inspirerende yogainstruktør (MajBritt) på mange områder udover selve yogaen, føler jeg mig beriget på alle områder. Fantastisk tur.
 • En helt fantastisk ferie
  Mangosteen er skønt sted, fredeligt og smukt. Super dejlige værelser med skønne badeværelser og kæmpe senge. Beliggende med god afstand imellem med hyggelige private terrasser. Pool området var stort og hyggeligt med rigeligt af liggestole. Restauranten var pæn med mulighed for at sidde inde eller ude. Rengøringen overalt var i top. Yoga om morgenen blev holdt i det fri ned fantastisk udsigt og et vandfald lige ved siden af. Morgenmaden var lækker, rigelig og veltillavet. wellnesss maden, var super lækker og meget varieret. Som ikke vegetarer blev vi meget overrasket over at maden kunne være så lækker. Spa området var som alt andet på stedet, virkelig dejligt, roligt, rent og behandlingerne helt i top. Personalet var imødekommende, venlige og vi følte os meget velkomne. Ja, der er vist ikke noget negativt at sige om stedet. Viavana har været hjælpsomme og et meget trygt rejsebureau at anvende.
 • En ualmindelig skøn ferie. Kan varmt anbefales til andre.
  Alt var perfekt. Det var et familieejet hotel, meget sødt personale, og vi følte os virkelig velkomne. Super behandlinger, super mad og meget flotte og hyggelige værelser. En meget stor pool. Ja intet negativ kan udsættes på dette sted, men derimod glæder vi os til at besøge dem igen. Viavana har været utrolig hurtige med søde tilbagemeldinger til os, alt er gået glat og nemt og med god service. Vi havde aftalt afhentning i lufthavnen, og det var også bare på plads, ingen bekymringer herfra. Håber vi har mulighed for at vende tilbage til Viavana næste gang vi skal på ferie.
 • Afslapning, dejlig yoga, forkælelse og opladning
  Jeg kom fra en travl hverdag og havde brug for at komme ned i gear. Jardín de limones er et smukt sted placeret mellem små landsbyer. De dejlige rammer for ugen blev “udfyldt” af Majbritt med enestående emotionel yoga, Ingo med skønne udflugter og historier samt Henrik med velsmagende vegerarretter. Det var en fantastisk uge, jeg tog opladet, glad og forkælet hjem fra. Jeg vil gerne afsted igen.
 • Fantastisk tur
  Retreatet i Marokko var velplanlagt og veludført. Mette er en fantastisk underviser, yin yogaen levede fuldt ud op til mine forventninger, og gav en følelse af ro i både krop og sind. Kan helt klart anbefale at tage med på denne slags tur.
 • Professionel og upåklagelig service hele vejen igennem
  Jeg har dyrket yin yoga et halvt års tid. I marts var jeg med på yin yoga retreat med Viavana og med Mette Peoples som instruktør. Retreaten har virkelig givet mig et ekstra skub. Et boost. Pludselig er jeg blevet smidigere, min holdning er rankere - og jeg har ikke længere lændesmerter, som jeg ellers har døjet med i årevis. Jeg føler en stor indre ro og føler mig fuldstændig i balance. For hver gang jeg nu dyrker yin yoga, kommer jeg længere i mine stræk og kan se og mærke forbedringer. Jeg vil gerne anbefale yin yoga retreat til alle, der døjer med diverse skavanker og som måske også har brug for indre ro og større balance i deres liv. Det virker. Og et retreat sætter i den grad ekstra gang i alle de positive effekter af yin yogaen. Jeg skal i hvert fald afsted igen - og meget gerne med Viavana - de ydede en professionel og upåklagelig service hele vejen igennem.
 • Virkelig skønt og givende ud over alle grænser
  I sensommeren 17, tog jeg med på yoga og meditationsrejse, til det skønneste hus i de spanske bjerge,. Jeg må indrømme at det var med nogle forbehold at jeg meldte mig til,.. yoga havde jeg prøvet 3 gange før og ingen kød hele ugen! Jøsses da! Begge bekymringer var fuldstændig uden hold i virkeligheden,.. Ejsa er sød, sjov og meget naturlig i sin undervisningsstil, god til at favne og tilpasse alles kunnen. Det var virkelig skønt og givende ud over alle grænser, at stå op og dyrke yoga i den kølige, halvmørke morgen. Mens byen omkring os vågnede, gjorde vores kroppe det også.. Gruppen vi var, havde den fineste dynamik. Alle var så omgængelige og lette at være sammen med. Madlavningen om aftenen var i hold, men ofte stod der en del flere og hjalp til. Og alt var så lækkert og mættende, både for krop og sjæl, at jeg slet ikke savnede kød. Tværtimod, fik jeg det hurtigt bedre/lettere i kroppen.. Efter eftermiddagens yoga, havde vi meditation/energi gruppearbejde, som er en af Mama Sisses hjertesager. OBS! Du skal være klar til at Sisse ser lige igennem dig, helt ind i dig. Mama Sissess første retreat, men det lod hun sig ikke mærke med. Sisse er smadder god til at mærke din og gruppens energi i øjeblikket og skabe en læring og energi der gavner, støtter og udvikler gruppen. Meget magi skete under disse gruppemøder,. Alt i alt en lille uge med ro, rummelighed, plads til at være, læring og næring til krop og sjæl.
 • Sammenhold og sjov
  Der gik kun 1 dag, så var vi i Kiras gruppe rystet godt sammen. Der blev nu trænet (knoklet), spist sundt (mest vegansk), oplevet Kroatisk natur, grinet, pruttet og joket i den grad at kg og cm røg af :-) De gode kost- og træningsråd har jeg taget til mig og bruger dagligt.
 • Ro i kroppen og ren nydelse
  Lige hvad jeg trængte til, en ferie med nydelse og at være god ved min krop. Meget fint arrangeret. Skønt hotel, værelse med udsigt til Atlanterhavet. Yogaen med Mette, gjorde så godt til hele kroppen. Fint tilrettelagt med god balance mellem yoga og samvær og tid til afslapning.
 • Helle Bach Mortensen
  Træningsferie i Kroatien
  God kost og motion
  Turen var starten på et sundere liv. Super inspiration til sund mad og god træning. Og hård træning når man starter fra sofa og til 200 i timen. Dejlige omgivelser. Og Kira er super til at motivere. Jeg knækkede koden med de alt for store portioner og fortsætter med at tabe mig stille og roligt.
 • Fantastic
  Lige hvad man har brug for! Mette er en meget dygtig, sympatisk yoga lære, og har introduceret mig til en form for yoga som jeg skal forsæt med, skønt hotel, alt i tip top.
 • Christina Theilgaard
  Yoga & detox i januar
  Indre ro med skøn yoga og smukke omgivelser
  Ankom med håret hæsblæsende tilbage og forlod Spanien igen fyldt med ro og helt nede i gear. I den mellemliggende periode var jeg blevet guidet igennem den skønneste emotional yoga med Majbritt, som bragte min krop og sind ned i et gear, hvor jeg igen kunne følge med. Og når man så samtidig befinder sig på det skønneste sted, hvor Ingo og Henrik gør hvad de kan for at give dig den bedste oplevelse med fantastisk mad, service og viden om historie og landet, ja så bliver det ikke meget bedre. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, er det denne tur, du skal vælge.
 • Alt i alt meget tilfreds.
  Jeg synes det var en skøn og afslappende oplevelse, som takket den altid smilende, venlige underviser Ditte. Det var alle skønne kvinder, nogle kendte jeg, og de andre kom jeg til at kende. God stemning under hele opholdet. Et minus var den svære adgang til huset vi havde lejet, som lå alt for afsides og med så dårlig vej, at en taxa ikke ville køre ned til os. Men så fik vi også tid til et par skønne vandre ture som vi selv arrangerede, til smukke ensomme bugter til en svømmetur og en snak undervejs. Så alt i alt meget tilfreds
 • En af de bedste oplevelser jeg har haft.
  Jeg anbefaler dette til alle som vil vide mere om dem selv og det at dele med naturen som vil hjælpe dig med at ’connecte’ med andre gennem disse feminine energier som vi alle har - Mænd og kvinder - Denne oplevelse med Majbritt var en af de bedste jeg har haft. Tak Majbritt for en vidunderlig oplevelse.
 • Gine Savannah Toft
  Yoga & detox i januar
  Stor taknemmelighed, glæde og indre ro
  På retreatet oplevede jeg Majbritt meget faglig dygtig og tillidsvækkende. Og yogaen tilpasses individuelt uanset hvilket niveau man befinder sig på. Refugiet og omgivelserne samt Henriks og Ingos skønne mad og væremåde fylder mig stadig med stor taknemmelighed, glæde og indre ro
 • Dejlig og skøn tur.
  Min intension med turen var at få implementeret mad og træning. Og efter turen har jeg fået knækket koden og jeg træner ikke af pligt, men af glæde. Skøn tur😊 Kira, var god til at formidle var altid smilende.
 • Yoga og Welness
  Fantastisk hotel, smukkeste natur og fantastisk yoga instruktør.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her